Öppna meny

JUSA Floorball Tournament

Lördagen den 2:a December kl 12:00 – 18:00 kommer JUSA ha sin alldeles egna och första INNEBANDY TURNERING!
Plats: Campus Arena

Samla dina kompisar och bilda ett lag på 3-6 spelare. Alla är välkomna, oavsett om du är med I JUSA eller inte! Biljetter till turneringen kommer att släppas den 14 November mellan 11:00 – 13:00 i RIO. Biljetter kommer gå att köpas fram till 17 november i Studentservice under förutsättningen att det inte är slutsålt. Priset för biljetterna är 40kr för JUSA medlemmar och för icke JUSA medlemmar 60kr. I priset ingår patches och alla lag är garanterade att få spela minst tre matcher!

Du kan också anmäla dig online.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Efter prisutdelning kommer Rio att öppnas upp för de turnerings deltagare som har köpt en biljett till kvälls eventet. I priset för biljetten kommer en buffé ingå och baren kommer att vara öppen. Biljetter kan köpas i samband med anmälan till turneringen.

Självklart är alla välkomna att kolla på turneringen och alla dess matcher! Det kommer finnas snacks och olika sorters tävlingar under hela dagen som alla får vara med på – spelare som publik! Så kom och heja fram dina vänner till seger om du själv inte deltar!

Mer information, följ vårt Facebookevenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarEnodios
Länsförsäkringar Jönköping