Öppna meny

Största grattis till din plats på Jönköping University!

Vi på Jönköpings Studentkår är så glada att just DU ska börja vid JU. I samband med att du börjar dina studier här i Jönköping kommer du dessutom få ta del av Europas allra bästa studentliv, i alla fall om du frågar oss på Studentkåren.

Den 21 augusti kickar vi igång terminen för alla nya studenter med Kick Off 17. Ett tio dagar långt evenemang fyllt med happenings där du får lära känna de andra studenterna på ditt program men också staden Jönköping. Kick Off 17 toppas av Kick Off Festival, där bland andra Movits och Icona Pop kommer uppträda.

Men innan terminen drar igång vet vi att du säkert har en hel del frågor om studentlivet. Därför har vi satt ihop en guide till dig som vi hoppas ska vara god hjälp på vägen. Hittar du inte ditt svar i guiden är du varmt välkommen att kontakta oss på Studentkåren.

Missa inte heller att gå med i Studentkårens Facebookgrupp för nya studenterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och tjuvkika på vad studentlivet har att erbjuda på Studentkårens Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi ser fram emot att träffa dig i höst!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarEnodios
Länsförsäkringar Jönköping