Öppna meny

Stjärna på att hitta lösningar?

Känner du dig bekant med Studentkåren och dess verksamhet? Vill du få vara med och utveckla organisationen vidare? Då ska du bli en av våra verksamhetsrevisorer! Tillsammans tar ni Studentkåren till nästa nivå! Ta del av vad våra nuvarande verksamhetsrevisorer har att säga om jobbet.

Vad arbetar man med som verksamhetsrevisor?

Vi kontrollerar styrelsen och Presidiets arbete och ser till så att det är i linje med verksamhetsplanen och andra styrdokument som JSU (Jönköpings Studentkår) har. Vi arbetar också med att föreslå förbättringar, tillägg och förändringar i JSU stadga.

Hur har ni förändrat JU campus under ert år?

Under detta år har det förekommit problem kopplade till att organisationer på JU inte varit tillräckligt transparenta i sitt arbete. Därför har vi arbetat för att detta ska bli ett fokusområde på JU.

Varför sökte ni till positionen?

Verksamhetsrevisorerna har inte tidigare haft en helt tydlig och effektiv roll. Vi tyckte därför det skulle vara intressant att kunna forma denna uppgift och bli en mer central del av JSU.

Hur ofta har ni möten?

Oftast möts vi tillsammans med Studentkårens styrelse. Vi har också möten där vi hanterar akuta situationer, men detta brukar lösa sig väldigt smidigt eftersom vi har mycket kontakt genom vår Facebookgrupp.

Bästa med ert arbete?

Identifiera förbättringsområden och ge kreativa förslag på hur studentlivet vid JU ska bli bättre.

Varför ska studenter söka till just er grupp?

För att kunna få utforma kreativa lösningar som förbättrar studenters tillvaro på campus.

Bästa tipset till framtida medlemmar?

Ta tillvara på arbetet du utför och de du utför det med! Resten kommer att lösa sig!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision