Öppna meny

Snart händer det

Om några veckor kommer det hända riktigt mycket på Studentkåren. Det kommer bli stora och spännande förändringar som du kan vara en del av!

Det är kanske just gruppen ovan som passar dig och dina visioner- Studentkårens styrelse.

Vill du vara steget före?

Gillar du att vara steget före? Då har vi nyheten för dig! Om några veckor, närmare bestämt den 21 april, är det dags för Studentkårens Årsmöte. Det är här du som student får bestämma inriktningen på Studentkårens arbete det kommande året, alltså vilka områden vi ska fokusera på, om det är något nytt projekt vi ska genomföra och så vidare. Bara fantasin sätter gränser. Info om hur du gör detta hittar du här.

Vill du förverkliga dina idéer och visioner för studenlivet men inte har jättemycket tid över?

På Årsmötet kommer vi också välja in nya medlemmar till styrelsen, valberedningen och verksamhetsrevisorerna. Tre spännande grupper där du får möjlighet att förverkliga idéer och visioner du har för studentlivet samtidigt som du får arbeta med nya spännande människor, få ny kunskap och grymma meriter till ditt CV. Det tar inte heller jättemycket utrymme från din fritid så du har gott om tid till annat. Redan nu kan du söka dessa poster, kika in våra presentationssidor om dessa grupper för att se vilka som är medlemmar just nu och vad de arbetar med.

För den lite mer modiga som vill ta klivit in i karriären under ett år

Vill du ha lite mer ansvar och dessutom en riktig anställning under ett år? Då kanske Presidiet är något för dig. Du ansöker då till antingen ordförande eller vice ordförande. Under ett år får du det bästa av två världar! Enkelt sammanfattat får du vara en del av allt från att arbeta med Insparken och festivalen till att sitta med i beslutande organ och driva Studentkårens arbete framåt. 

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Frågor om ansökan hänvisas till

Hristo Balabanov,
Ordförande

036 10 11 51
0707 66 62 41
ordf@js.ju.se

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision