Öppna meny

Dags för Inspark

Dagen är kommen, och som vi har längtat. Hela fem månader har gått sen sist då vi fick se hela campus vibrera i takt med musik, dans och sång från alla er nya studenter. Och nu är det då alltså dags igen! Studentkåren tillsammans med föreningar, faddrar och engagerade är mer än redo att hälsa alla er nya studenter välkomna. Vi har en fantastisk vecka framför oss!

Nervös eller magapepp, nyss tagit studenten eller mer varm i kläderna- spelar absoult ingen roll. För under insparksveckan kommer vi göra vårt yttersta för att hälsa er alla vällkomna och se till att ni får den bästa möjliga start på ert liv i Jönköping och vid JU.

Det har vridits och putsas på schemat för denna vecka i flera månader och tillsammans har vi en rad av event framför oss som alla går av stapeln lite senare på eftermiddagen under vecka 3. Flera av kvällarna avslutar vi även i sedvanlig ordning på Akademien.

Viktigt att komma ihåg är att till faddrarna kan du vända dig med de flesta frågor som rör Insparken, eller studielivet i stort. De kanske till och med har lite bra tips på hur man ska gå tillväga för att komma över ett bra boende eller vilka inköpsställen som är de bästa för kurslitteraturen. Har du några ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på Studentkåren- vi finns här för dig under din studietid.

Så ladda nu ordentligt och ta vara på denna vecka. Den kommer gå snabbare än du någonsin kunnat ana.

Vi ses ute på campus!

/Jönköpings Studentkår

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision