Öppna meny

Vi söker just DIG!

Är du en nyfiken student på JU som vill få påverka och utveckla Studentkåren och studentlivet i Jönköping? Perfekt! Just nu söker vi just DIG till Studentkårens styrelse. Som medlem i styrelsen ger Studentkåren dig de bästa av möjligheter till både påverkan och förbättring av Studentkåren och studentlivet samt grymma meriter till ditt CV.

Att bli medlem i Jönköpings Studentkårs styrelse innebär möjlighet till påverkan och utveckling, både för Studentkåren och studentlivet i Jönköping, möte med ett gäng nya människor (bland annat Studentkårens Presidie som syns i bilden) och grymma erfarenheter att addera till ditt CV.

Men det innebär också ett visst ansvar gentemot styrelsen. Ni sammanträder vanligtvis med ca 3-4 veckors mellanrum. Inför varje möte skickas dagordning med tillhörande bilagor ut som du behöver gå igenom. Dessutom ges du även möjlighet att ge inspel i dagordningen och lägga till nya punkter och diskussioner för mötet.

Med andra ord ges du nu ett ypperligt tillfälle att testa dina kunskaper och även få många nya!

Så tveka inte utan skicka ditt CV och personliga brev redan idag till: valberedningen@js.ju.se

Som styrelseledamot är du antingen fackhögskolerepresentant, extern ledamot eller alumn och din viktigaste uppgift är att representera studenters ställning i olika frågor som Studentkåren arbetar med. I styrelsen arbetar du nära Presidiet och i överensstämmelse med Studentkårens stadgar som beslutats under Årsmötet. Styrelsen fungerar som ett bollplank för Presidiet och delar ansvaret för att se till så att tidigare beslut från Årsmötet verkställs under året. Utöver detta deltar medlemmarna i förberedelserna inför kommande Årsmöte samt arbetar fram beslut gällande val som inte regleras av Studentkårens stadga. Styrelsen sammanträder under kvällstid ca 2-3 timmar var 3-4 vecka.

Ansökan öppnar 21 september och stänger 5 oktober.

Mer information om att sitta i styrelsen finns i stadgarna Pdf, 185.2 kB, öppnas i nytt fönster. (s.8)

Skicka din ansökan till: valberedningen@js.ju.se

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Frågor om styrelsen, ansökan eller bara snacka lite med vårt Presidie?

Kontakta:
Ordförande
Hristo Balabanov036 10 11 51
0707 66 62 41

Vice Ordförande
Toni Johansson 036 10 11 53
0760 48 46 66

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision