Öppna meny

Återigen, stort grattis till din plats på JU!

Idag kommer andra antagningsbeskedet inför höstterminen 2016. Jönköpings Studentkår vill därför passa på att välkomna alla nya studeter till JU och vår grymma Studentkår!

Med enbart några få veckor kvar till terminsstart och startskottet för Insparken och en grym Insparksfestival vill vi på Studentkåren ge dig som ny student lite matnyttig info inför din första studietid.

Du har säkert en del funderingar kring vad studentlivet innebär och vad som kommer ske vid terminsstart. Därför har Studentkåren satt ihop en liten guide till dig där du förhoppningsvis hittar svar på en del av dina frågor.

I nästa vecka kommer du dessutom få en välkomstbroschyr på posten av Studentkåren där vi berättar lite om oss själva och på vilket sätt vi arbetar för att du ska få en så bra utbildningskvalité och studiesocial tid som möjligt på JU.

Har du några specifika frågor är du välkommen att kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter hittar du här.

Dessutom har vi på Studentkåren skapat en Facebookgrupp till dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så att du redan nu kan hitta en del av dina nya klasskamrater. Vi kommer också posta en hel del info där för dig som ny student. Missa inte heller att följa oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där vi gör updates kring events på campus, info från oss på Studentkåren etc. Vill du redan nu komma i rätt stämningen inför Insparken ska du kolla in vår Insparksfilm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Hoppas vi ses i höst! Tills dess önskar vi på Jönköpings Studentkår dig en fantastisk sommar!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision