Öppna meny

Stort grattis till din plats på Jönköping University!

Idag kom äntligen antagningsbeskedet för alla de som sökt en studieplats till höstterminen 16. Kom du in på JU? Stort grattis, du har en fantastisk studietid framför dig och Studentkåren finns här för att försäkra dig om att den blir den allra bästa!

Nu är det drygt en månad kvar tills terminsstart och startskottet för Insparken och en grym Insparksfestival. Du har säkert en del funderingar kring vad studentlivet innebär och vad som kommer ske vid terminsstart. Därför har Studentkåren satt ihop en liten guide till dig där du förhoppningsvis hittar svar på en del av din frågor.

Dessutom kommer du i början av augusti få en välkomstbroschyr av Studentkåren där vi berättar lite om oss själva och på vilket sätt vi arbetar för att du ska få en så bra utbildningskvalité och studiesocial tid som möjligt på JU.

Har du några specifika frågor är du välkommen att kontakta oss direkt. Kontaktuppgifter hittar du här.

Dessutom har vi på Studentkåren skapat en Facebookgrupp till dig Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så att du redan nu kan hitta en del av dina nya klasskamrater. Vi kommer också posta en hel del matnyttig info där för dig som ny student. Missa inte heller att följa oss på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där vi gör updates kring events på campus, info från oss på Studentkåren etc. Vill du redan nu komma i rätt stämningen inför Insparken ska du kolla in vår Insparksfilm Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Glöm nu inte att tacka ja till din plats innan den 29 juli Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

PS. Kom du inte in i första urvalet så ska du hålla koll på din mejl den 3 augusti Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., då kommer nämligen antagningsbesked i urval två.

Hoppas vi ses i höst! Tills dess önskar vi på Jönköpings Studentkår dig en fantastisk sommar!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision