Öppna meny

Första dagen på jobbet

Idag är en speciell dag på Jönköpings Studentkår. Den 1 juli kliver bland annat vår nye Ordförande, Hristo Balabanov, på sin position och sitt mandat. Vill du lära känna honom lite bättre? Missa då inte intervjun nedan!

Vi börjar med den klassiska frågan, hur känns det?

Fantastiskt! Det kommer bli ett år fyllt av nya äventyr och hårt arbete. Jag är så glad att jag fick förtroendet av studenterna på JU att arbeta på Studentkåren.

Vilken skola har du pluggat på?

Jag är en internationell student på JIBS och pluggar mitt andra år på programmet International Management med inriktning Business Administration.

Vad fick dig att söka till Ordförande?

Engagemang i olika kommittér under Studentkåren lärde mig hur viktigt det studiesociala livet är och jag fick också många erfarenheter utöver studierna. Nu vill jag värna om studentlivet för Studentkårens medlemmar och göra deras tid på JU oförglömlig.

På vilket sätt har du jobbat med Studentkåren tidigare?

Jag har varit med i IAC och ESN som arrangerar olika typer av events för studenterna. Jag har också varit med i Bostads- och campuskommittén.

Jönköpings Studentkår vill passa på att välkomna det nya presidiet, kårgeneralerna, styrelsen, valberedningen och verksamhetsrevisorna! Vi ser fram emot ett nytt spännande år!

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision