Öppna meny

Insparksfestivalen 2016

Det har jobbats och slipats ett bra tag nu på vad som kommer bli ett av höstens grymmaste event. Nu släpper vi äntligen mer info.

Den 27 augusti kommer vårt kära campus förvandlas till ett gigantiskt festivalområde. Insparksfestivalen är enbart till för studenter på JU- en av många anledningar att studera här.

Trots att förra årets festival var en stor succé planerar vi i år att göra den ännu bättre. Som ni redan vet består vår main stage av Silvana Imam, Panda da Panda, Rebecca & Fiona och Hoffmaestro. Men vi är inte klara där. Under förra festivalen berättade ni för oss att ni ville kunna dansa hela natten- så självklart ska vi göra det! Vi har därför förberett ett DJ område i HLK- entrén där flera DJs kommer se till att dansen fortsätter långt in på natten. Om du istället föredrar ett mer avslappnat område ska du besöka vårt Lounge Area. Här hittar du drinkar, mat och gött häng.

Festivalområdet kommer också bestå av mer mat och aktiviteter.

Allt detta får du för bara 200 kr- bra va!

Kom ihåg att besöka vår Facebooksida för Insparksfestivalen för mer uppdateringar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
‪#‎kickofflove16‬ Länk till annan webbplats. ‪#‎insparksfestivalen16‬ Länk till annan webbplats.

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision