Öppna meny

Nytt jobb?

Är du osäker på vad du ska göra det kommande året eller vill du ta ett uppehåll från studierna? Studentkåren har just nu ett par lediga platser som du officiellt kan söka fram till midnatt idag! Så passa på att utöka ditt CV och få massvis med bra erfarenhet på köpet.

Lediga platser:

Ordförande

Har du ett framtida mål att sitta i styrelsen för stora bolag? Som Ordförande sitter du bland annat med i Stiftelsestyrelsen. Posten ger dig chansen att påverka alla studenter på högskolan från toppen!

Styrelsemedlem

Bli en del av styrelsen och driv Studentkåren framåt! Engagemanget tar ca 6 timmar i månaden och är en bra merit till CV:t. Som grupp fattar man beslut och diskuterar hur verksamheten ska fungera.

Valberedning

Är du en människokännare? Tycker du det är viktigt att en ledare representerar folket? Som en del av Valberedningen får du möjligheten att bedöma och headhunta sökande till viktiga positioner på Studentkåren. I höst ska nästa Projektledare väljas. Har du idéer om hur man hittar bästa kandidat, sök till Valberedningen!

Verksamhetsrevisor

Som Verksamhetsrevisor har du som uppgift att granska Studentkårens verksamhet och se till att besluten under årsmötet uppfylls.

Här hittar du fullständiga arbetsbeskrivningar till positionerna.

För kompletterande frågor, kontakta Studentkårens Ordförande.

Välkommen på det extrainsatta Årsmötet den 24 maj, klockan 17.00 i E1029 (JIBS)

Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar



Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis
Vision