Öppna meny

JISC

JISC består av en grupp studenter som ständigt är på jakt efter nya utmaningar. Tillsammans arbetar de bl.a. med marknadsundersökningar och webbutveckling mot företag runt om i världen. Här har du med andra ord chans att skaffa dig grymt bra erfarenhet och kontakter ute i arbetslivet.

Jönköping International Student Consulting är en icke vinstdrivande organisation som bistår företag i form av konsulthjälp. Studenterna får därmed en unik möjlighet att applicera sina kunskaper ute i arbetslivet.

Om föreningen:

Grundat 2016. Alla konsulter på JISC är alla Bachelor- eller Mastersstudenter på Jönköping Universitet. Vårat mål är att ge en unik och utvecklande erfarenhet till våra studenter, för att utveckla och expandera deras kompetenser och nätverk, samt utmana de till att förse våra kunder med en service av högsta möjliga kvalité.

Vårt team kommer ifrån över 15 länder och pratar även mer språk. Vår interdisciplinära och multikulturella bakgrund är anledningen till att vi kan hjälpa företag i de flesta marknaderna runt om i världen.


Kontakt:

JISClänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Texten granskad / uppdaterad 2019-06-26

Länsförsäkringar Jönköping