Öppna meny
28
jan
17.00 - 18.00

IAC bokklubb

Hej bokälskare och bokentusiaster!

IAC har skapat en bokklubb för alla studenter! I en bokklubbkan vi läsa böcker tillsammans, diskutera dem och rekommendera andra bra böcker till varandra.

Medan att läsa en bra bok själv är roligt, så tror vi att delad glädje är dubbelglädje! Bokklubben kommer bestå av flera bokcirklar, var och en fokuserad på en genre. Så vilken genre du än föredrar, vare sig fantasy, kriminalare eller serietidningar,så har vi något för dig.
Lästakten och hur ofta vi träffas kommer att anpassas efter er i varje bokcirkel så att alla har tid att läsa. Vikommer läsa böcker av både svenska och internationella författare.

Hur går du då med I bokklubben ?Du kan anmäla dig via den här länken https://jkpgstudent.wufoo.com/forms/xd1zewu136rm10/ Länk till annan webbplats.och berätta vilken bokcirkel du villvara med i och gå med i bokklubbens facebook grupp :

https://www.facebook.com/groups/244198253758153/ Länk till annan webbplats.

På grund av corona kommer alla möten vara via zoom tills vidare men vi hoppas att senare kunna träffas I
Studentföreningens café Rio och ta lite fika tillsammans när vi diskuterar. Glöm inte att tagga dina vänner som du också tror är intresserade! Vi kommer att ha ett infomrationsmöte deb 28 januari kl. 17:00 via zoom. Du kommer att få mer information om detta senare.

Och ett citat från Charles Elliot: “Böcker är de tystaste och lojalaste vännerna; de är de mest tillgängliga och visaste rådgivarna, och de tålmodigaste lärarna.”

Vi ser fram emot att ha dig i vår bokklubb!
Glad läsning !

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis