Öppna meny
18
maj
16.00 - 19.00

Vi vill ha dig i vårt team. Blir vår nya ordförande

Passa på att sök en av våra spännande positioner på Studentkåren fram till 11 maj. Perfekt tillfälle att träffa nya vänner, få arbetslivserfarenhet, spetsa ditt CV, bredda ditt nätverk och påverka studentlivet i Jönköping.

Ordförande på Studentkåren: Ordförande är förtroendevald under ett år, juni 18-juni 19 och arbetar med studentlivet på heltid (fast månadslön). Studentlivet innebär både arbete på olika event och mässor såsom Insparken och vår Kick Off Festival. Dessutom får ordförande arbeta mycket med kommunen, högskolan och våra olika partners för att utveckla studentlivet ytterligare. Grymt tillfälle att skaffa värdefull kunskap och nätverk för framtida jobb. Dessutom enormt utvecklande på ett personligt plan. Sök!! (Om du är osäker, släng iväg ett mail till vår nuvarande ordförande Jacob, ordf@js.ju.se eller ta en sväng förbi hans kontor.)

Praktiska detaljer:

Sen anmälan, efter den 11 maj kan du söka posten direkt på mötet.

Din ansökan skickar du till valberedningen@js.ju.se senast 11 maj. De kommer därefter kontakta dig för en intervju. Du är därefter välkommen till vårt Årsmöte för att kort presentera dig själv.

Inför Årsmötet skickas handlingar (däribland ditt CV och personliga brev) ut till våra medlemmar.)

Vill du veta mer om positionerna, kika in vår kampanjwebb. Länk till annan webbplats.

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis