Öppna meny
18
maj
16.00 - 19.00

Extra Annual Meeting

Vi rekryterar. Sök en av våra spännande positioner!

Passa på att sök en av våra spännande positioner på Studentkåren. Perfekt tillfälle att träffa nya vänner, få arbetslivserfarenhet, spetsa ditt CV, bredda ditt nätverk och påverka studentlivet i Jönköping. Alla positioner går att söka under Årsmötet, den 18 maj. Du kommer då bli intervjuad på plats.

Våra öppna positioner:

Ordförande på Studentkåren: Ordförande är förtroendevald under ett år, juni 18-juni 19 och arbetar med studentlivet på heltid (fast månadslön). Studentlivet innebär både arbete på olika event och mässor såsom Kick Off och vår festival. Dessutom får ordförande arbeta mycket med kommunen, högskolan och våra olika partners för att utveckla studentlivet ytterligare. grymt tillfälle att skapa supervärdefull kunskap och nätverk för framtida jobb. Dessutom enormt utvecklande på ett personligt plan. Sök!! (Om du är osäker, släng iväg ett mail till vår nuvarande ordförande Jacob, ordf@js.ju.se eller ta en sväng förbi hans kontor.)

HLK och JTH representant i Studentkårens styrelse: Alla studenter på både HLK och JTH är välkomna att söka dessa positioner. En gång i månaden så ses de elva stycken styrelsemedlemmarna (studenter på JU) för att diskutera dels Studentkårens arbete (mässor, events, utbildning, hälsa etc.) men också för att spåna på hur vi kan utvecklas ytterligare. Din plats i styrelsen blir värdefull för alla studenter på JU eftersom du är med och påverkar studentlivet till det bättre i Jönköping. Erfarenheten som styrelsemedlem lovar vi spetsar ditt CV rejält.

3 medlemmar i Studentkårens valberedning: Som medlem i valberedningen ingår du i ett team av fem medlemmar. Ni ses ca två gånger per år för att rekrytera projektledare (höst) och positioner till årsmötet (vår). Det är inte många timmar som krävs men det ger däremot riktigt bra erfarenhet, både genom att utföra arbetsintervjuer och att kunna se till andras personliga förmågor och hur de passar på en viss position. Era intervjuer och beslut ligger till grund för vilka som arbetar på Studentkåren. Med andra ord får ni stort inflytande på studentlivet i Jönköping.

2 platser till verksamhetsrevisorer: Under ett år får ni insikt i vad Studentkåren arbetar med, er uppgift blir att stämma av så att Studentkåren arbetar med de punkter som bestämdes på Årsmötet. Ni har inga officiella möten men däremot är ni alltid välkomna till styrelsemötena. Som team brukar ni vanligtvis träffas några få gånger per år. Grymt att kunna skriva på CV, ni visar att ni kan ha överblick över en hel organisations verksamhet.

Vi ser fram emot just DIN ansökan! Är det något som känns osäkert eller vill du bara ha lite extra pepp. Tveka då inte att höra av dig till oss. Du är också alltid välkommen upp till vårt kontor.

Praktiska detaljer:

Din ansökan skickar du till valberedningen@js.ju.se senast 11 maj. De kommer därefter kontakta dig för en intervju. Du är därefter välkommen till vårt Årsmöte för att kort presentera dig själv.

Inför Årsmötet skickas handlingar (däribland ditt CV och personliga brev) ut till våra medlemmar.)

Vill du veta mer om positionerna, kika in vår kampanjwebb.

Vision
Jönköpings Kommun
OnePartnerGroup
Friskis & Svettis