Öppna meny

Akademien

När kvällsmörkret faller tänds lamporna nere vid Tändsticksområdet. Det är dags att släppa studierna för ett tag och istället umgås med studenter från alla fackhögskolor. Akademiens portar står öppna för alla studenter! 

Akademien är Jönköpings Studentkårs egen nattklubb och är endast öppen för dig som är medlem. Akademien har plats för cirka 1 000 gäster och har två stora dansgolv, två lounger och fyra barer med grym personal!

Visste du att Akademien är ett IQ-projekt?

När har Akademien öppet?

Akademien är öppen varje onsdag mellan 21:00-02:00. Ett tips är att komma innan klockan 22:00 för då slipper du betala inträdet som annars kostar 60 kronor.

Öppna kvällar

Ibland på fredagar är det så kallade Open Nights på Akademien där du har chansen att ta med en icke-student till Jönköpings bästa uteställe. Självklart måste personen i fråga vara över 18 år samt uppskriven på gästlistan.

Hur kommer jag in på Akademien?

För att kunna komma in på Akademien är det några saker du behöver tänka på:

  • Ta med dig giltig legitimation så som pass eller körkort.
  • Ha med ditt JU-kort med giltig Studentkårsstämpel, vilken du får när du betalat kåravgiften.
    • Har du precis börjat studera vid Jönköping University har du förmodligen inte fått ditt JU-kort än. Som en tillfällig lösning får du under insparken ett Akademien-armband som fungerar som ett medlemsbevis. OBS. Armbandet måste vara intakt och sitta runt din handled.
    • Om du inte hunnit uppdatera ditt JU-kort men ändå betalat kåravgiften kan du få ett kvitto i Studentservice så länge. Det fungerar som ett temporärt medlemsbevis.

Texten granskad / uppdaterad 2018-06-28

Vilka jobbar på Akademien?

Visste du att Akademien drivs helt och hållet av studenter som arbetar ideellt för din skull?

Är du sugen på att bli bartender, fotograf eller varför inte jobba i köket? Skicka iväg ett mejl och kolla om det finns någon ledig plats för tillfället.

http://wordpress-themes.org
Länsförsäkringar Jönköping